byHornsleth

Find skønt interiør til hjemmet hos byHornsleth. Hos dem kan du drømme dig væk i smukt dansk design og finde alt fra vitrineskabe, sofaer, biopejse, boligtilbehør, brugskunst og meget mere til boligen.

Dansk design til hjemmet

byHornsleth er en dansk webshop, som tilbyder dig et flot og bredt udvalg af lækre produkter til hjemmet. Kendetegnende er, at de alle er i dansk design og i gode kvaliteter. byHornsleth har flere års erfaring med salg og rådgivning indenfor møbler og interiør. Deres hjemmeside er fyldt med de nyeste produkter i tidens trend, så du kan følge med i, hvad der rør sig nu og her. 

De står klar ved telefonerne, på mailen eller ved et besøg i deres showroom for at vejlede og hjælpe dig med indretning af hjemmet. De vil gøre deres for, at dine ønsker bliver til virkelighed.

Drømmer du dig hen i alt fra vitrineskabe, sofaer, sofaborde, stole, biopejse, måske indretning af butik, boligindretning og brugskunst? Så er du landet det rigtige sted. 

De ser frem til at møde dig!

Et billede af en stue med interiør fra byHornsleth.

Miljøvenlige biopejse

En biopejs er miljøvenlig, en fantastisk supplerende varmekilde, og den kræver ingen rengøring eller vedligeholdelse. 

Mangler du et godt alternativ til en normal brændeovn, som er meget mere miljøvenlig, og som ikke kræver udsugning? Så er en biopejs lige noget for dig. Du kan bruge den inde som ude og i hvilket som helst hus eller lejlighed.

Biopejsen har nemlig den samme hygge og varme som en brændeovn, men biopejsen er bare meget nemmere at håndtere for dig. Det er Plug and Play.

Et billede af fire biopejse fra byHornsleth.

Bredt udvalg af sofaer

Er ønsket en ny sofa? Ja, så er udvalget stort, og hvad skal du vælge? byHornsleth tilbyder et bredt udvalg fra stor til lille med og uden chaiselong – og i et hav af farver og materialer. Her på siden kan du se alle deres sofaer. De har fra danske og udenlandske brands. 

Siddekomforten er vigtig, og du finder derfor også et udvalg stående i deres showroom, som du kan komme og prøve. Her kan du samtidig se alle deres farveprøver.

Gå på opdagelse på wensitet!

Et billede af en stue med brune lædermøbler fra byHornsleth.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.