By Stær

By Stær er et multiunivers, der rummer alt til alle kvinde- og pigehjerter. De har enkle og stilrene accessories, men mest af alt er de kendte for at sætte spræl og farve på hverdagen.

Multiunivers for kvinder og børn

By Stær er et farvestrålende multiunivers med alt, hvad hjertet begærer indenfor accessories, mode og interiør. De hylder farver og print og skaber et bredt sortiment af produkter til kvinder, børn og hjemmet. Deres tøj produceres primært af genbrugte sarier eller dead stock fra Indien. På den måde udnytter de stof, som ellers ville gå til spilde. Deres produkter er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, og de er derfor perfekte til din ønskeseddel.

Find dine gaveønsker på bystaer.dk – og husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

En kvinde står i en lys frakke, en orange hat og et farverigt halstørklæde.

Håraccesories

Er du på udkig efter hårklemmer, elastikker, spænder, hårbøjler eller andre fine håraccessories, så finder du dem helt sikkert hos By Stær. De elsker hårpynt og har et bredt udvalg i et hav af farver. De hylder alle typer hår og har hårklemmer og scrunchies i forskellige størrelser, så du kan finde smukt hårpynt uanset, om du har tyndt, tykt, kort eller langt hår.

Fire hårspænder i farver, en kvinde har en elastik i håret.

Accesories

Udforsk deres univers af accessories med alt fra huer, hatte og tørklæder til strømper og iPhone covers. Alle accessories kommer i en regnbue af farver, så du kan finde dem, der falder i din smag.

Deres Filina-beretter og Aura-tørklæder holder dig varm i de kolde måneder, mens Mirelle-tørklæder er et let tørklæde, der sætter prikken over i’et på dit outfit.

En kvinde har nogle lækre sokker på, en kvinde har en lys frakke, en orange hat og et farverigt halstørklæde. En anden kvinde har en blå jakke på og en lyseblå hat.

Smykker

By Stær har et bredt sortiment af smykker i guldbelagt og sølv. Find øreringe, ringe, halskæder og armbånd hos By Stær. Deres smykker er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med, og de er derfor helt perfekte til din ønskeseddel.

Der er en guldhalskæde og nogle ringe i guld.

Tasker og punge

Tilføj deres populære Filippa-net eller en lækker toilettaske til din ønskeseddel. Alle tasker, punge, toilettasker og makeuptasker kommer i mange forskellige farver, så tag et kig på bystaer.dk, og find dine favoritter til din ønskeseddel.

Tasker og punge i orange farver.

Tøj

By Stærs tøjkategori byder på alt fra smukke kimonoer, kjoler, skjorte og toppe og fine jakker. Deres tøj er primært produceret af genbrugte sarier og dead stock fra Indien. Dead stock betyder, at tøjet er lavet af overskudstekstiler. Altså metervarer, som allerede er produceret, men ikke udnyttet⁠. Ved at producere varer af dead stock udnytter de stof, som ellers ville gå til spilde. Disse produkter er tilgængelige i begrænset antal.

Tre kvinder i hver deres farverige jakke.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.