By Ørbæk Design

By Ørbæk Design tilbyder styles til enhver piges garderobe. Med deres inspiration af, hvordan californisk stil har overtaget Skandinavien, drømmer de om at sammenkoble et feminint udtryk.

Om By Ørbæk Design

Det nordjyske By Ørbæk Design blev etableret i 2021 af medejer Cecilie Ørbæk med et ønske om, at piger i hendes målgruppe finder inspiration på hendes webshop til at udvide deres stil og udfolde sig selv i et smukt udvalg af forskellige styles. Fra starten var hensigten med webshoppen at sammenkoble den californiske stil med den klassiske feminine skandinaviske stil.

Deres “bestsellere”

De bestræber sig hele tiden på at imødekomme deres kunders ønsker om nye styles. De efterspurgte “Signe bomuldsbukser” og “Sarah hørbukser” er bestsellers, som er kommet for at blive. Både bomuldsbukserne og hørbukserne kan shoppes hjem i fem forskellige farver.

Det brede udvalg af elegante kjoler til enhver begivenhed

By Ørbæk Designs brede udvalg af sommer-,jule- og nytårskjoler er især populære blandt deres kunder. Hvis du står og mangler en kjole til en særlig begivenhed, så tjek deres smukke kjoler ud. Desuden er det vigtigt for dem, at du modtager en kjole, som du vil føle dig selvsikker i, når du bestiller den.

Ofte stillede spørgsmål om By Ørbæk Design

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 1-3 dage i Danmark.

Hvilke produkter kan jeg finde hos By Ørbæk Design?

De har et bredt udvalg af både kjoler, overdele såsom toppe, sweaters og striktrøjer. Derudover har de også nederdele og deres populære bomuldsbukser og hørbukser. Du kan også finde en taske eller et par nye øreringe.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med By Ørbæk Design?

Deres mail til kundeservice er contact.byoerbaekdesign@gmail.com. Ellers kan de også kontaktes på deres chat, som du finder på hjemmesiden.

Har de sociale medier?

Ja, du kan både finde dem på Instagram, Facebook og TikTok.

Kan man afhente fra deres lager?

Ja, de tilbyder, at man har mulighed for at afhente sin ordre på deres lager i Aalborg. Du skal blot skrive til dem inden, så du indgår at betale for fragten.

Hvor ligger deres lager henne?

Deres lager ligger i Aalborg på adressen Grænsevej 1B, 9000. Det er også på denne adresse, at man kan afhente sin ordre.

Har de et fysisk showroom?

Nej, det har de desværre ikke. Men det er noget, de vil arbejde på at få i nærmeste fremtid.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.