buump logo

Buump

Med Buump kan du nemt og hurtigt blive klar til graviditeten og barslen blandt mange populære mærker indenfor beauty, helse, udstyr, ventetøj/barselstøj og bøger samt tryk.

Find alt til graviditet, fødsel og barsel hos Buump

Starter der snart et nyt kapitel for dig? Eller leder du efter den perfekte gave til hende, som enten venter sig, er på barsel eller allerede er blevet mor? Hos Buump finder du et stort sortiment, som består at de bedste brands og produkter. Du vil altså finde det, der klæder dig på til din graviditet og barsel. I graviditeten vil fokus ofte være på behageligt ventetøj, kosttilskud og forberedelse til barselslivet. Hvorimod der efter fødslen babyudstyr og

Læsestof vil du også kunne finde i det store udvalg. Alt lige fra bøger med humoristiske indslag om den søde ventetid, til dem, der fortæller om graviditeten uge for uge. Barnets bog er en af de mere populære vare. Her kan man som kommende forældre skrive om tiden op til graviditet, fødsel og barselslivet – og hvordan livet som familie er. Med alle de bedste brands og produkter hos Buump, bliver du klædt godt på til din graviditet og barsel.

Er du på udkig efter specifikke produkter, kan finde masser af muligheder og inspiration til dine ønskelister her på siden eller inde på deres hjemmesiden. Find inspiration fra Buump og husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Gravid kvinde med graviditetspude

Bliv inspireret af det brede sortiment af vente- og barselstøj

En af de store kategorier inde på hjemmesiden er barsel og ventetøj. Når maven begynder at vokse, er det ikke rart at der er noget, der sidder og strammer. Blødt tøj med elastik og masser af støtte er et must. Du kan derfor finde et bredt udvalg af ventetøj hos Buump. Du vil bl.a. kunne finde du nattøj, kjoler, badetøj, gravitetstrusser, strømpebukser som giver maven masser af plads. muligheder.

Nogle af de helt uundværlige ting, som amme-BH’er, ammeindlæg og ammetoppe/t-shirts er selvfølgelig også at finde på siden. Udover det brede udvalg af tøj, kan du også finde pusletasker, smykker og hårelastikker. Hos Buump har de samlet rigtig mange ting, som gør graviditet og barsel noget nemmere. Det er nemt og enkelt at bestille fra deres webshop og de sender selvfølgelig dine varer hurtigt afsted. Du kan derfor spare tid i hverdagen og bestille dit tøj og tilbehør hjem fra Buump med hurtig levering.

Mangler du inspiration til, hvad du skal ønske dig til din fødselsdag? Så finder du masser af inspiration til den perfekte gave til dig selv, eller en du holder af.

Kvinder i sort undertøj

Få styr på udstyret til din nyfødte

Tiden nærmer sig og måske er du i tvivl om, hvad du mangler at købe for at være klar til den lille nyfødte. Hos Buump finder du alt det udstyr, du skal brug for at være klar til at baby melder sin ankomst. Udover tøj og andet udstyr har de blandt andet et stort udvalg af graviditetspuder og ammepuder. På den måde kan du både kan få aflastet og støttet din ryg og mave præcis, hvor du mest har brug for det.

Buump tilbyder også udstyr som varmepuder, støtte til kroppen og softbleer. Under kategorien milepælskort finder du mange forskellige varianter, som kan bruges til de mange minder sammen med barnet. Med dem har du muligheden for at dokumentere og sætte de fine billeder ind og følge barnets udvikling.

Find det allerbedste udstyr til din babys ankomst og husk at tilføje dine ønsker til Ønskeskyen.

Flaske og ammende kvinde i baggrunden

Læs mere om Buump

Hos Buump kan du nemt finde det helt rigtige udstyr online til din graviditet, fødsel eller barsel. Om du er på jagt efter en gave til en, du holder af eller måske mangler noget nyt til dig selv, så er der rig mulighed for at finde det hos Buump. På hjemmesiden kan du gå på opdagelse blandt tusindvis af produkter fra mange populære mærker indenfor skønhed, helse, udstyr, ventetøj/barselstøj og bøger samt tryk. De har gjort det nemt for dig at finde rundt på deres hjemmeside, så du hurtigt kan finde de produkter, du leder efter. Haster det med at få din pakke leveret, kan du bestille inden kl. 13 på hverdage og din pakke kommer den efterfølgende hverdag. Hvis du har spørgsmål, kan du både finde deres telefonnummer og email, hvor du får hurtigt svar.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Buump

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden er 1-2 hverdage, efter dagen hvor du bestiller. Hvis du bestiller inden kl. 13 på hverdage, bliver din pakke sendt samme dag og du kan forvente din ordre leveret den følgende hverdag.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Buump?

Du finder et stort sortiment af både skønhed, helse, ventetøj og udstyr til graviditeten og barsel.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du køber for mindst 495 kr. For ordre under 495 kr. koster fragten fra 39 kr.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Du kan vælge blandt PostNord eller GLS og enten at få leveret til pakkeshop eller direkte til din dør.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan enten kontakte dem via mail: kundeservice@buump.com eller på telefon 60526018 mellem 10 og 12 på hverdage.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Hos Buump kan du betale med MobilePay, Visa/Dankort, Mastercard og Apple Pay samt ViaBill og Anyday.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har 60 dages fortrydelsesret. Produkterne skal blot være ubrugte og i original emballage.

Hvordan returnerer jeg?

Inde på deres hjemmeside kan du blive guidet til din returnering.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du kan finde dem på Instagram og Facebook.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.