BR

BR

BR er til for børnene. Den danske legetøjskæde har et stort udvalg af legetøj og underholdning til al slags leg fra populære brands, hvor børn kan slippe fantasien løs i deres inspirerende univers.

Få inspiration til leg og aktiviteter til de mindste i den eventyrlige legetøjskæde BR. Med butikker fordelt over hele Danmark har du rig mulighed for at gå på opdagelse blandt de mange inspirerende produkter. Deres butikker byder på en magisk verden fyldt med leg, sjov og gode oplevelser. Alle børn kender BR og deres genkendelige røde indpakning. Når der skal gives gaver til de mindste, vil en gave fra BR aldrig slå fejl. Blot synet af det røde gavepapir er med til at øge spændingen og børnenes forventningsglæde. 

TOP 9 PRODUKTER FRA BR

BERG Gokart

Kør vejene tynde i denne seje Choppy Neo gokart fra BERG. Mange timers sjov og leg med fart på!

2.399 DKK

LEGO® City Oceans

Der er sjov og eventyr på horisonten med det mægtige LEGO® City Havudforskningsbase.

429 DKK

Globber Løbehjul

Globber stunt løbehjulet giver masser af sjov i det fri og kan bruges både i leg og som transport.

949 DKK

Silverlit Bil

Mini version af den oprørske Revolt bil. Den kan køre med en hastighed på 10 km/t.

129 DKK

Elsa Dukke

Dyk ned i mysterier og vidundere med Disneys Frost 2 musical adventure Elsa Dukke.

259 DKK

Paw Patrol bamse

De søde velkendte figurer fra Paw Patrol som bamser, her finder du Dolore.

109 DKK

Rapunzel

Disney Rapunzel dukke med flot lyst hår og lang lyserød prinsessekjole. Dukken er 81 cm høj.

599 DKK

Racerbane

Klar, parat – START! Byg en sej racerbane og ræs derudaf! Inkluderer Inkluderer 2 biler.

150 DKK

Our Generation hundetræner Hazel

Hundetræner Hazel

Our Generation træner og hund med tilbehør. At lære hvalpe nye tricks er sjovt!

489 DKK

Ved du hvad det bedste er.. Legetøj fra BR

Alle kender efterhånden den folkekære legetøjskæde BR, både store og små. Kæden blev etableret i 1963 under navnet BR-legetøj, som var opkaldt efter stifteren Børge Rasmussen. I dag er kæden ejet af Salling Group og navnet er blevet ændret til BR. Med tiden har de opbygget sig en stærk position inden for legetøj, og de er derfor den foretrukne legetøjsbutik for de mindste. Med deres store udvalg af legetøj, kan børn finde alt som de kunne drømme om inden for leg, kreativitet, spil og underholdning. Hos BR får store og små en unik oplevelse, som står i børnenes tegn. Butikkerne er store med masser af plads, hvor de formår at skabe en spændende oplevelse, der byder på en masse overraskelser til de mindste. 

BR legetøj

Legetøj fra populære brands

Blandt deres sortiment kan du finde produkter fra populære brands som BRIO, Disney, LEGO, Our Generation og mange flere. De har noget for børn i alle aldre til enhver smag. Alt efter barnets alder, kan der nemlig være stor forskel på hvilket legetøj der er populært og spændende at lege med. Find produkter i alderen helt fra 0-6 måneder til 10+, og på hjemmesiden kan du endda finde legetøj efter den alder på det barn, som du skal købe til. 

Børnenes verden

Leg og bevægelse er med til at stimulere børn. Specielt i de første år af deres liv, har de brug for spændende legetøj, der er med til at udvikle deres sanser og motorik. For de helt mindste er produkter som tumlemøbler, dukker, bamser og rangler passende, da de aktiverer din baby. Hvis du netop er blevet forælder eller en af dine nærmeste skal have en lille ny, er legetøj et musthave. Det er desuden den helt perfekte anledning til at vise omtanke til de nybagte forældre, ved at købe stimulerende legetøj, som kan bidrage til barnets læring og udvikling. 

Glæd de mindste med den helt perfekte gave fra legetøjskæden. Hvad end du leder efter den helt rette gave til under juletræet eller skal til børnefødselsdag, barnedåb, babyshower eller en anden begivenhed. Uanset barnets alder tilbyder de altid det nyeste legetøj, da de fokuserer på at følge tidens trends inden for legetøj, spil og udstyr. Find de helt rette legetøjsgaver til de mindste i familien og tilføj dem til din ønskeliste på Ønskeskyen. Ønskeskyen er derudover det helt rette sted at oprette en ønskeliste sammen med dit barn, hvilket i sig selv også kan være en hyggelig ting, at gøre sammen. På denne måde får dit barn også indflydelse på, hvilke gaver der skal stå øverst på ønskelisten. 

Klub BR

Hvis du ikke allerede er medlem af Klub BR, kan du hurtigt tilmelde dig i børneklubben. Med et medlemskab får du en masse fordele som fordelagtige tilbud, invitationer til spændende aktiviteter, en årlig fødselsdagsgave til dit barn, inspiration til sjov og meget andet. Listen med fordele er lang. Det er derfor oplagt at tilmelde sig klubben, hvis du ofte er på besøg i BR. Gå på opdagelse i blandt de mest populære brands og find en masse fede ønsker.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvilke brands forhandler de? 

Blandt deres sortiment kan du finde populære mærker som BRIO, Disney, LEGO, Our Generation og Playmobil.  

Jeg leder efter den helt rette gave til et barn, hvor finder jeg inspiration? 

Med deres store udvalg af legetøj, kan du finde noget for enhver smag. Alt efter alderen på barnet kan det være forskelligt, hvad der er sjovt at lege med. Find alderssvarende legetøj på BR under deres kategori ”Alder”. 

Hvor lang tid kan jeg returnere min vare? 

BR gør det let for dig og tilbyder 365 dages returret både i butikkerne og online.

Hvad er Klub BR?  

Klub BR er en børneklub, hvor medlemmer modtager en lang række af fordele. Medlemmer får blandt andet gode medlemstilbud, en fødselsdagsgave til sit barn, inspiration til spændende aktiviteter og meget andet.

Hvordan bliver jeg medlem af Klub BR? 

Du kan melde dig ind på to minutter på deres hjemmeside og skal være over 18 år for at kunne tilmelde dig.

Hvilke produkter kan jeg finde hos BR?

De tilbyder et stort udvalg af legetøj, indretning til børneværelset, spil og underholdning. De har noget til børn i alle aldre og forhandler nogle af de mest populære brands inden for legetøj.

Hvad står BR for?  

Kæden er navngivet efter stifteren Børge Rasmussen, der etablerede virksomheden i 1963.

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice? 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte BR via deres Supportcenter, hvor du kan kontakte BR på telefon: +45 89 30 34 00 eller indsende en anmodning ved hjælp af deres kontaktformular.

Hvornår kan jeg kontakte deres kundeservice?  

Kundeservice har åbent mandag-søndag mellem 8-22, hvor du også har mulighed for at chatte med dem online.

Hvor kan jeg finde nærmeste BR butik?

BR har butikker over hele Danmark.

Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.