børn i balance logo

Børn i balance

Hos Børn i balance har de barnet i fokus. Det er vigtigt for et barn at få lov til at udfordre sine sanser og motoriske evner. Derfor har de et bredt udvalg af spændende legetøj til de mindste i familien.

Styrk dit barns motorik med en løbecykel

En løbecykel er det perfekte forstadie, når et barn skal lære at cykle. Med en løbecykel får dit barn sine første erfaringer med selvstændig bevægelse over større afstande. Ergonomien i cyklen gør, at det er nemt og trygt at styrke balancen, idet barnet hele tiden har fodfæste. Barnet lærer at koordinere vægten fra side til side og kan dermed lære at fordele ligevægten på en cykel. Hos Børn i balance har de en bred vifte af løbecykler til børn på forskellige aldre. Du finder både den klassiske løbecykel fra Puky og sportsløbecyklen fra Strider. Har du brug for vejledning? Så kontakt endelig deres kundeserviceafdeling, så de kan hjælpe dig videre i processen.

En løbecykel er den perfekte gave til en børnefødselsdag eller i julegave. Udforsk udvalget og find den perfekte gave.

Legetøj til de mindste

Det er vigtigt at udfordre barnets sanser, fra de er helt små. Derfor har Børn i balance skabt en kategori, hvor de har samlet det legetøj, som er med til at udvikle og stimulere barnet, samtidig med at det er underholdende. Det er vigtigt, når du skal vælge legetøj at købe noget i forskellige materialer, så barnet får lov at udfordre sine sanser.

Mini top Nordic fra Gonge er et sjovt og udfordrende aktivitetslegetøj. Det styrker de mindstes motorik og balance, da det går ind og stimulerer balanceevnen. Den er naturligvis fremstillet af giftfri plast og dit barn vil elske at blive snurret rundt gang på gang.

Vi anbefaler bestemt også at købe klassisk trælegetøj til de små. Trælegetøjet fra Børn i balance er fremstillet i gode materialer af høj kvalitet. Du finder alt fra puttekasser, til gåvogn, kuglebaner puslespil og meget mere.

En ergonomisk bæresele

En ergonomisk bæresele er et must-have for både børn og forældre. Det er vigtigt at barnet ligger tæt op af kroppen, hvilket den brede strop på de ergonomiske seler forsikrer. På den måde kan barnet både mærke forældrerens krop, varme og puls, hvilket skaber tryghed. For at du som forælder undgår at overbelaste din overkrop, er det vigtigt at vægten bliver ligeligt fordelt, hvilket netop er det, som de ergonomiske bæreseler bidrager med. Der er også mange praktiske fordele ved en bæresele. Eksempelvis er begge dine hænder frie, så du altid kan have den lille med på dagligdagens praktiske gøremål.

Gaveinspiration til barnedåb og babyshower

Er du blevet inviteret til en barnedåb eller et babyshower? Hos Børn i balance har de skabt et inspirerende univers, hvor de giver deres bud på den perfekte gave. Bestik, smykker og børneopsparinger er helt klassiske eksempler på barnedåbsgaver. Det vil oftest være nærmeste familie og bedsteforældre, som vil give disse gaver. Derfor har Børn i balance givet en masse gode bud på, hvad du ellers kan give. Løbecykler, Kapla klodser eller en sansegynge er blot et udpluk af de mange lækre produkter, du finder i kategorien. Gå på opdagelse og find den perfekte gave lige her.

Læs mere om Børn i balance

Børn i balance er både navnet og konceptet bag virksomheden, som er stiftet af Jette Hjortshøj. Hun har mere end 20 års erfaring med småbørn gennem sit virke som pædagog. Hun brænder for at bidrage til børns udvikling og har derfor skabt en platform med legetøj, som fremmer barnets balance, motorik og sanser. Kvalitet er en kernværdi i virksomheden, hvilket betyder at alle de produkter, som de forhandler, er topkvalitet.

For at bidrage til at passe på miljøet, støtter de op om miljøvenlig indpakning. I den forbindelse genbruger de en stor del af deres kasser og printer minimalt. Når de pakker ordene, køber ikke fyld til æskerne, de genbruger derimod fyldet fra de forsendelser de selv modtager. Sammen kan vi passe bedre på miljøet og det bidrager de til hos Børn i Balance.

Udforsk de skønne produkter fra Børn i balance eller gå på opdagelse iblandt vores mange populære brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Børn i balance

Hvilke produkter kan jeg finde hos Børn i balance 

Du finder legetøj og udstyr til dine børn, som har til hensigt at fremme deres motorik og sanser.

Kan man sætte støttehjul på en løbecykel?

Det bør man bestemt ikke, idet konceptet er at skabe en tryg måde at lære og cykle på.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja, du finder dem både på Facebook, Instagram, Pinterest og YouTube.

Hvilke betalingsmetoder accepterer de?

Når du handler hos Børn i balance, kan du betale med Dankort, alle VISA-kort, MasterCard, Maestro, JCB, American Express og MobilePay.

Hvordan kommer jeg i kontakt med kundeservice? 

De kan kontaktes telefonisk på: +45 28 20 00 23 og på mail: info@boernibalance.dk

Hvornår kan jeg kontakte kundeservice? 

Kundeserviceafdelingen sidder ved telefonen alle hverdage fra 8.30-15.00.

Kan jeg få pakket min gave ind?

Ja, det kan du tro! De gør det endda gratis. Du vælger, om du ønsker gavepapir eller julepapir på 1. ordrestep.

OBS: Vær dog opmærksom på at det ikke er muligt at pakke alle produkter ind. Løbecykler kan eksempelvis ikke blive indpakket.

Hvornår sender de ordren afsted?

Såfremt du placerer din bestilling inden 14.30, vil de sende din forsendelse næste hverdag.

Kan jeg spore min pakke?

Ja, det kan du. Når din pakke er blevet sendt, vil du modtage en mail med et Track&Trace nummer.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja! Du kan opnå fri fragt på alle ordrer over 799,00 DKK

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.