Blossom Copenhagen

Blossom Copenhagen er et dansk brand, der designer flotte smykker, der passer til alle kvinder. De er kvalitetsbevidste og går op i at deres smykker passer til tiden trends.

Find dine nye smykker her

Hos Blossom Copenhagen er alle smykker håndtegnet, og der er kræset ekstra meget om hver lille detalje. Blossom Copenhagen blev skabt af Christina Elbro i 2015, og i 2021 overtog Tina Termansen designerrollen. Et troværdigt univers for alle vores smykker – hvor kvalitet og udtryk går hånd i hånd. Helt i Christinas ånd samarbejder Tina også med dygtige guldsmede og modelmagere, der er med til at skabe det unikke og romantiske udtryk, som Blossom Copenhagens kollektioner bærer præg af. Naturens elementer forenet med perler, diamanter, zirkoner og diverse ædelstene; turmalin, rubin, safir, ametyst, rosakvarts, agat, månesten, pherit og mange flere. Alt sammen lavet med hjertet som den helt store inspiration, og der er som hovedregel designet et lille hjerte i de fleste smykker – nogle mere skjult end andre. Blossom Copenhagen er en tidløs kollektion, med et væld af smukke detaljer.

Vær med på trenden med Blossom Copenhagen

Gå på opdagelse i deres univers af smykker. Smykkerne skal skabe en følelse af glæde for dig. Glædesrusen fra den første forelskelse, den mangeårige kærlighed til veninden eller ægtefælleneller den spirende følelse af begejstring, der overvælder dig, når du tænker på en bestemt skelsættende begivenhed. Det samme er mulighederne i Blossom Copenhagens store kollektion. Her kan du finde ringe, armbånd, øreringe og halskæder – alt sammen skabt for glæden og kærligheden i dig.

Find dine gaveønsker på Blossomcopenhagen.dk, og husk at tilføje dine favoritprodukter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

Tre billeder af smykker fra Vicki Zoé samt et billede af en buket blomster

BY VICKI ZOÉ

Blossom Copenhagen har givet papirartist og smykkedesigner Vicki Zoé frie hænder til at kreere flere smukke kollektioner i både sølv og 14 karat guld. Hvert enkelt design, som er noget ganske specielt, er blevet skåret ud i papir, hvorefter vores dygtige guldsmede har fået alle detaljer med fra papirmodellen til det færdige resultat.

“Jeg finder meget af min inspiration i naturen. De smukke farver, former, silhuetter og skygger. Flora, mønstre og repetitioner fascinerer mig. Jeg elsker det unikke udtryk i naturens elementer. Min fascination med flora, blomster og blade, udspringer af min kærlighed til det organiske udtryk, det unikke, det sarte, delikate, æstetiske og poetiske udtryk. Det har været meget naturligt for mig at arbejde med Blossoms univers og dna.”

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.