bitz logo

BITZ

BITZ-serien er udviklet i samarbejde med ernæringseksperten Christian Bitz. Gå på opdagelse i en moderne serie af bestik, skåle, stel og glas i smukke farver og nuancer.

Dæk et smukt bord med service fra BITZ 

Man spiser også med øjnene. Derfor er et smukt præsenteret bord essentielt for at skabe en god oplevelse for dine gæster. Med tallerkner, skåle, kuverttallerkner, bestik og glas fra BITZ har du de bedst mulige forudsætninger for at dække et smukt bord. Det er dog ikke blot farverigt stentøj til borddækningen men også smukke vaser, urtepotteskjulere og andre fine artikler til hjemmet. Teamet bag virksomheden elsker mad, og derfor har de fremstillet en lang række produkter, som du kan benytte til at lave god hjemmelavet mad. 

Gå på opdagelse på deres hjemmeside og iblandt vores mange populære brands.

Kusintha

I 2018 påbegyndte Christian Bitz og Lisette Rützou støtteprojektet Kusintha. De har en vision om at indsamle og donere en million kroner over en periode på 5 år. Støtteprojektet er etableret i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp og BITZ. Det har til hensigt at bidrage med positiv udvikling i verdens fattigste lande med alt fra rent drikkevand i lokale brønde til at skabe bedre forudsætninger for børns skolegang.

Skab forandring i Afrika med BITZ & Rützou

Store dele af Afrika er ramt af sørgelige statistikker, hvilket betyder at vi i Vesten bør bidrage, hvor vi kan. Blot en tredjedel af befolkningen i Zimbabwe har rent drikkevand og 59% har knapt mad nok til at overleve. Børnene i Zimbabwe er hårdt ramt af sult og størstedelen lider af at være stærkt underernærede. Derfor har Christian Bitz skabt initiativet i samarbejde med sin kæreste Lizette Rützou. Bidrag til projektet og udforsk Kusintha kollektionen.

Tilføj dine borddæknings-favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen.

Hvem er Christian Bitz?

Christian Bitz er en mand med mange titler. Han er ernæringsekspert, debattør, forfatter og tidligere model. Christian har i mange år haft en vision om at fremme danskernes sundhed med udgangspunkt i den sundhedsforskning, som han har foretaget. Han er uddannet cand.scient. i human ernæring fra Københavns Universitet og er i dag tilknyttet Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Han påbegyndte sin TV-karriere gennem sin deltagelse i Go’morgen Danmark og har siden da arbejdet som foredragsholder og TV-vært. Han er yderligere forfatter til en række af bestseller bøger i Danmark og internationalt. Sidst men ikke mindst har han udviklet det populære service til danskernes middagsbord.  

Spis sundt med BITZ

Christian Bitz har en vision om at forbedre danskernes madvaner. I den forbindelse har BITZ udviklet en opskriftskategori, som du finder på hjemmesiden. Her finder du lækre og sunde opskrifter til hele familien. Der er opskrifter på alt fra salater med sprød parmaskinke til Cæsar salat og stenbiderrogn med ærter. Alle retter bliver præsenteret i de smukke skåle og tallerkner fra BITZ. Lad dig inspirere af teamet bag BITZ og få en naturlig vitaminindsprøjtning gennem sunde råvarer. Vi vil bestemt anbefale at udforske de mange lækre opskrifter for at udvælge en favorit, som du kan servere i det fine service fra BITZ. 

Læs mere om BITZ

Produktserien fra Bitz er etableret i samarbejde med ernæringseksperten Christian Bitz. Christian har en stor forkærlighed for sundhed og har et mål om at fremme danskernes madvaner. For at opnå sit mål er han fast tilknyttet til Frederiksberg og Bispebjerg Hospital, han forsøger at lære fra sig gennem diverse tv-programmer. Derudover formår han også at sprede sit budskab gennem en række bestseller bøger, som han har skrevet gennem tiden. 

Ligesom hans mange andre projekter skal produktserien bidrage positivt, ved at inspirere befolkningen til at lave god mad. Ikke nok med det har BITZ i samarbejde med Folkekirkens Nødhjælp skabt støtteprojektet Kusintha, der skal indsamle penge til verdens fattigste lande. 

Ofte stillede spørgsmål hos BITZ

Hvad koster fragten?

Du vil opnå fri fragt på alle ordrer over 299 DKK. Såfremt du placerer en bestilling under det beløb, vil fragten blot koste 39 DKK.

Hvor lang leveringstid er der?

Når du handler hos dem, vil du oftest modtage din bestilling inden for 2 hverdage.

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Hvis du ønsker at kontakte deres kundeserviceafdeling, kan du gøre det på mail:  info@bitzshop.dk eller telefonnummer: +45 88 16 76 32

Hvor forhandler de produkterne fra BITZ?

I en lang række forretninger landet over samt på Færøerne og Island. Du kan finde en oversigt på hjemmesiden. 

Hvor lang returret har jeg?

Du har 30 dages fuld returret.

Hvilke produkter kan jeg finde hos BITZ?

Du finder service i flotte farver og nuancer. 

Hvilke betalingskort kan jeg betale med?

Du kan betale med Dankort, alle VISA kort, MasterCard, Maestro eller MobilePay. 

Hvad koster det at sende en vare retur?

Der er både fri fragt og returret. Returlabelet følger med i pakken.

Kan jeg finde dem på de sociale medier?

Ja, du kan både finde dem på Facebook og Instagram. 

Er det sikkert at handle på hjemmesiden?

Ja, hjemmesiden er E-mærket og sikker at handle på. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.