BENT

BENT’s Webshop byder på slik og lækkerier, festartikler, legetøj og fidget toys. Udforsk deres store udvalg og find alt, du har brug for, til din kommende fest eller kreative underholdning derhjemme.

Fest hos BENT

Skal du til, eller skal du holde en fest. Bare rolig – BENT har lige det ekstra, der skal til.

Til hverdag og fest – BENT er bedst. Hos BENT har de alt, hvad der skal bruges, for at pynte op og lige sætte det sidste præg på festen.

Du finder alt fra farverigt engangsservice til dekorativ pynt. Skal du holde bryllup, barnedåb, gender reveal, temafest eller fødselsdag, så er BENT’s Webshop det rigtige sted at starte.

Et animeret billede med en panda med balloner og en gave i hånden – produkter fra BENT.

Kæmpe udvalg af Fidget Toys hos BENT

Det populære dimselegetøj kommer i alverdens afskygninger. Hos BENT har de et bredt udvalg af Fidget Toys med alverdens farver, former og udtryk. Lige fra klemmekugler med glitter, en Pop It Bubble Fidget kendt fra TikTok til den populære Fidget Spinner og meget mere.

Der er mulighed for mange timers underholdning og kreativitet for både børn og voksne. Alle kan have gavn af et dimselegetøj. Så det er bare at gå på opdagelse i deres store udvalg, så du kan finde din egen personlige favorit. 

Et animeret billede med en panda med fidget toys i hånden – produkter fra BENT.

Et væld af slik

BENT’s Webshop har et stort udvalg af slik og andre lækkerier fra hele verden. Tysk og engelsk Haribo, Candy fra US og en masse anderledes fra Asien. Alt fra Mochi til Warheads. Udenlandsk slik er lige nu et hit i Danmark – BENT har lyttet til deres kunder, og fyldt webshoppen op. Så er det jeres eget ansvar ikke at løbe tør.

Et animeret billede med en panda, der puster tyggegummibobler og spiser slik – produkter fra BENT.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.