Bazta.com

Bazta.com er hele danmarks online stormagasin. Hos bazta.com finder du et bredt udvalg indenfor personlig pleje, baby- og børneprodukter, hus og have og elektronik og meget mere.

Hos Bazta lægger de vægt på at kunne tilbyde mange forskellige varer til gode priser. Du kan finde noget til ham, hende, hus, have samt elektronik. Under hver kategori kan du finde en masse produkter, som uden tvivl vil passe til dig og dine behov. Man kan kalde Bazta et stort online stormagasin med mange produkter, der vil kunne dække hele familiens behov.

Når elektronikken bare skal være i orden

Bazta bestræber sig på, at tilbyde dig et stort sortiment af alt indenfor elektronik. Så om du så står og mangler en ny oplader til din telefon, en smart ny højttaler eller en ny køkkenmaskine, så finder du det hos Bazta.com. Udover disse tilbyder de også dig, at du kan få kvalitetsvarer hjem, som kan være behjælpelige med at sikre dit hjem i alle former – overvågning, alarmer og bevægelsessensorer.

Elektronik spiller en kæmpe rolle i vores hverdag og generelt i vores liv. Vi har som regel altid en mobil eller computer på os, så vi til enhver tid kan gå ind i vores online univers. Derfor er det netop også vigtigt at passe på den elektronik man har. Beskyttelse til din elektronik, er noget du vil takke dig selv for, når det en dag smutter og går galt. Bazta tilbyder dig blandt andet også at du fremtidigt kan gå bekymringsfrit rundt med dit dyrebare elektronik, da Bazta både tilbyder covers, beskyttelse til skærme og smarte sleeves og etuier.

Bazta har elektronik til dagligstuen, alle værelserne, træningen eller blot afslapningen. Elektronik knytter os tættere på hinanden og er i nutidens verden uundværligt i hverdagen. Uden vores elektronik, forsvinder det meste af det, som holder os sammen og lader os holde kontakten med omverdenen. Derfor er det selvfølgelig klart, at dit elektronik altid skal have muligheden for hurtigt at kunne blive opladet og klar til brug dagen lang. Om dit elektronik bruger batterier, oplader ledninger, eller du blot bare mangler en forlængerledning, så er Bazta stedet du finder dette, til de laveste priser og med den bedste service.

Elektroniske enheder fra Bazta.

Gaming-udstyr i verdensklasse

Vil du have det meste ud af din gaming-oplevelse, så kræver det også det bedste udstyr. Hos Bazta.com finder du de store mærker som Razer, Steelseries, HyperX og mange flere!

Mangler du en god gave til en vens fødselsdag? Så finder du masser af inspiration til at finde den perfekte gave.

Hånd på gamingtastatur.

En god skønhedsrutine starter her

Personlig pleje gælder både mænd og kvinder. Mange siger, at skønhed kommer indefra, men de fleste ved også, at det kræver en smule vedligeholdelse udefra. Skønhed kommer både fra almindelige skønhedsprodukter til hygiejneprodukter til hverdagen. Bazta har selvfølgelig alt det, det kræver, at vedligeholde din ydre skønhed og skabe en skønhedsrutine, både som mand og kvinde.

I vores sortiment af personlige pleje finder du både:

  • Makeup og tilbehør
  • Parfume og deodorant
  • Hårfjerning og barbergrej
  • Hudpleje fra top til tå
  • Hårprodukter til al slags hår
  • Tand- og mundhygiejne
  • Intimprodukter

Det der er fælles for disse plejeprodukter er, at Bazta.com sørger for, at du finder gode og konkurrencedygtige priser på alle de slags skønhedsprodukter, som Bazta.com tilbyder. Om det er til dig selv, eller en gave til en du har kær, så er det her du kan gå på jagt i det online stormagasin. Du vil med sikkerhed kunne finde utallige produkter som du selv eller den person, du vil forkæle, vil blive glad for at modtage. Bazta har nemlig nogle af de mest populære mærker inden for de ovenstående kategorier. Om det så er en forførende parfume fra Hugo Boss, Calvin Klein eller Gucci, magisk hudpleje fra Clinique, La Roche Posay eller Nivea eller måske bare nogle hårrejsende styling produkter eller hårpleje fra L’Oréal, Olaplex eller Moroccanoil. 

Find lækre pleje produkter, som du kan give til mors dag.

Skønhedsprodukter fra Bazta.

Gode priser på alt til familiens mindste

Dit barn fortjener det bedste. Det betyder også i helt almindelig hverdagssammenhæng. Det gælder de produkter, som er nødvendige i i dit barns liv, uanset om det er et spædbarn, tumling eller et lidt ældre legebarn, der er klar på al slags sjov og ballade. Der er næsten ingen grænser for, hvor mange forskellige produkter, der er gode at have til dit barn. Det kan være alt fra sikkerhedsudstyr og autostole, til skoletasker og legetøj til både indendørs og udendørs brug.

Det vil altid være muligt at finde lige netop det, både du og dit barn vil få julelys i øjnene over. Vi sørger nemlig for, at du har mulighed for at finde legetøj til børn, fra populære mærkevarer som LOL surprise, Cocomelon, Paw Patrol, Playmobil, LEGO og Gurli Gris.

Når du skal finde en gave til et barn, er det vigtigt at vide hvad barnet faktisk interesserer sig for. Børn skifter hurtigt interesser og ideer om, hvad de finder underholdende. Derfor kan du også tage barnets alder op til overvejelse, når du skal vælge noget legetøj til dem, som de hverken er for små eller for gamle til. Om det er store eller små gaver til børn, drenge eller piger, så finder du hos Bazta.com et bredt udvalg af alt til børn. Om du leder efter gaveinspiration, skal have en ny babyalarm eller dit barn skal have udstyr til at starte i skole.

Husk at du hurtigt og smart kan tilføje lige det du ønsker dig fra Bazta, til din egen ønskeliste på ønskeskyen.dk – så er du sikker på at få lige det du ønsker dig. Gå på opdagelse blandt nogle af de mest populære brands og find gaver indenfor alt til hverdagen du kan ønske dig.

To små børn leger med en bamse og andet legetøj.

Læs mere om Bazta.com

Bazta.com er hele danmarks online stormagasin. Hos bazta.com finder du et bredt udvalg indenfor personlig pleje, baby- og børneprodukter, hus og have og elektronik. Hos Bazta er du som forbruger sikret en helt igennem fantastisk shoppingoplevelse, gennem et stort udvalg af mærkevarer til fordelagtige priser og med en service i top. Deres mål er, at kunne tilbyde lige præcis de produkter du står og mangler – og ikke vidste du manglede.

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Bazta.com

Hvilke produkter kan jeg finde hos Bazta?

Du kan finde alt fra legetøj, beauty, køkkenudstyr, elektronik og meget mere. Med andre ord så er Bazta dit online stormagasin.

Hvor lang er leveringstiden?

Leveringstiden fremgår ved hvert enkelt produkt. Og ellers er den normale leveringstid er 1-2 hverdage.

Hvad koster fragten?

Levering til pakkeshop koster 39 kr. og hjemmelevering koster 59 kr. Du får fri fragt hvis du køber for mere end 499 kr.

Hvilket fragtfirma bliver mine varer sendt med?

Din ordre sendes i samarbejde med GLS.

Er der mulighed for hjemmelevering?

Ja, du kan vælge GLS hjemmelevering for 59 kr. når du afslutter din ordre.

Hvor kan jeg komme i kontakt med dem?

Du kan kontakte dem på e-mail: support@bazta.com.

Hvilke betalingsmuligheder kan jeg bruge? 

Du kan betale med følgende betalingsmuligheder: Dankort, VISA, VISA electron, Maestrocard, MasterCard, MobilePay og Viabill.

Hvad hvis jeg fortryder?

Du har altid 30 dages returret, når du shopper hos Bazta.

Hvordan returnerer jeg?

Du skal blot sende de produkter du ønsker at returnere retur til Bazta, du finder mere information på deres hjemmeside.

Kan jeg finde dem på sociale medier?

Ja. Du kan finde dem på både Facebook og Instagram.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.