bare en t shirt logo

BAREEN T-SHIRT

Hos BAREEN T-SHIRT finder du den ideelle T-shirt til alle anledninger. Den er 100% økologisk, kommer i tidsløse farver og holder pasformen. Det er ganske enkelt bare en rigtig god T-shirt.

Klassiske T-shirts – enkelt og ukompliceret

Konceptet bag BAREEN T-SHIRT er ganske enkelt. Det handler om kvalitet fremfor kvantitet. Bæredygtighed, kvalitet, holdbarhed, look, pasform og look er blot et udpluk af de kerneværdier som de arbejder ud fra. Ideen opstod på baggrund af en fælles frustration over udvalget af gode T-shirts til gode priser. Derfor har de 4 kammerater sammen udviklet deres bud på den perfekte basic T-shirt. Det er som de selv italesætter: ”En ukompliceret klassiker” og noget som hører hjemme i alle garderober. Om du skal til fest, på arbejde eller ud og træne er lige meget. T-shirten fra BAREEN T-SHIRT kan benyttes til enhver anledning. 

Gå på opdagelse hos BAREEN T-SHIRT og iblandt vores mange populære brands.

T-SHIRTS FRA BAREEN T-SHIRT

BAREEN T-SHIRT i løvens hule 

I starten af 2021 deltog vennerne Anthon, Mathias og Frederik i programmet Løvens hule, hvor de gik derfra med en investering på hele 1.000.000 kroner. Samtidig gik de to anerkendte løver Christian Arnstedt og Jacob Risgaard med på ideen for tilsammen at have 25 procent af virksomheden. De to serieinvestorer var imponerede over, hvad kammeraterne havde skabt sammen uden nogen fuldtidsansatte. Derudover kunne de se et stort potentiale i BAREEN T-SHIRT og deres grundprincipper om fit, feel og økologi. Bæredygtigheden handler nemlig ikke blot om bæredygtig produktion, men ligeså at man kan bruge produktet igen og igen uden, at det bliver forvasket eller mister pasform og elasticitet.

Mangler du en gave til en du holder af? Vi er sikre på, at en T-shirt fra BAREEN T-SHIRT vil være den perfekte fødselsdagsgave!

T-SHIRTS FRA BAREEN T-SHIRT

Bæredygtighed

Bæredygtig produktion er en selvfølge hos BAREEN T-SHIRT. Konceptet bag virksomheden er et opgør med køb-og-smid-væk-kulturen. Derfor arbejder de målrettet for konstant at forbedre deres produkter, således at din T-shirt holder længst muligt. De vigtigste certificeringer fra deres producent er: BSCI, GOTS, OCS og OEKO-TEX 100. Vi bruger bomuldstøj hver eneste dag, derfor er det essentielt at vælge 100% økologiske og bæredygtige produkter såfremt, at man ønsker at undgå skadelige stoffer og samtidig vil passe på vores planet. Ifølge Danmarks Naturfredningsforening bliver konventionelt bomuld nemlig fyldt med både sprøjtegift og giftige farvestoffer.

T-SHIRTS FRA BAREEN T-SHIRT

BAREEN T-SHIRT har udvidet deres sortiment!

Inde på hjemmesiden kan du gå på opdagelse iblandt de forskellige styles fra BAREEN T-SHIRT. Hvis du mangler en klassisk basic, vil vi anbefale en classic fit T-shirt, som både fremstilles til mænd og kvinder. Er du til et mere oversized look, bør du tjekke box fit modellen ud. Den er normal i størrelsen, men har et oversized look. Ønsker du den også oversized i længde og bredde anbefales det at gå en størrelse op.

Som noget helt nyt har teamet bag BAREEN T-SHIRT udvidet deres sortiment og fået den efterspurgte V-neck på lager. De søger altid at lytte til kundernes ønsker ved udvidelse af sortimentets farver og kollektioner. Derudover udkommer der løbende limited edition collabs, som vi klart vil anbefale at holde øje med!

Hvem står bag BAREEN T-SHIRT? 

Virksomheden er stiftet af 4 kammerater Frederik, Frederik, Anthon og Mathias. De arbejder sammen for at skabe bæredygtige T-shirts til priser, som alle kan være med på.

Anthon er 29 år gammel og uddannet i marketing på CBS og er på nuværende tidspunkt fuldtidsansat hos BAREEN T-SHIRT. I sin fritid elsker han at spise ude, møde nye mennesker og rejse verden tynd. Han drømmer om at se Barack Obama i deres classic hvide T-shirt eller Kanye West i deres Boxfit style. 

Frederik Moe er 33 år gammel og uddannet E-concept developer på KEA, udover at arbejde for BAREEN T-SHIRT elsker han at tage en tur på sin racercykel.

Frederik Pitter er 32 år gammel og er uddannet læge, derudover har han en passion for iværksætteri og er derfor i gang med en HD på CBS. Han drømmer om at blive internationalt anerkendt sammen med sine kammerater.

Sidst men ikke mindst er der Mathias på 32 år. Mathias er uddannet fra CBS i shipping og står derfor for produktionen og logistikken hos BAREEN T-SHIRT. Derudover er Mathias Arsenal fan og lever til dagligt efter sin morfars livsmotto: ”Du skal ikke skændes med dem du holder af. Det er det dummeste du kan gøre” -og ”Hvis du er i tvivl, så er du ikke i tvivl.” 

Ofte stillede spørgsmål om BAREE T-SHIRT

Hvem står bag BAREEN T-SHIRT?

Virksomheden er stiftet af 4 kammerater, som alle var frustrerede over udvalget af gode basic T-shirts. Derfor har de sammen skabt en T-shirt med den ideelle pasform til en god pris.

Hvor lang leveringstid er der?

Når du handler hos BAREEN T-SHIRT, kan du vælge imellem fragtselskaber som GLS og DAO, Instabox og Burd delivery. Alle ordre bliver afsendt indenfor 1-2 dage og du kan forvente at modtage pakken indenfor 5-7 hverdage. 

Hvordan kontakter jeg kundeservice?

Hvis du ønsker at kontakte deres kundeservice afdeling, kan du gøre det på E-mail: info@bareentshirt.dk eller telefonnummer: +45 70 71 10 92 

Kan jeg udskyde min betaling?

Ja du kan anmode om at betale via KLARNA med: køb nu – betal senere.            

Hvor lang fortrydelsesret har jeg?

Du har 14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager pakken.

Kan jeg finde en størrelsesguide?

Du finder en størrelsesguide i bunden af siden, derudover kan du læse mere om hvordan produktet fitter inde på produktets side. 

Kan jeg lave en reklamation hos virksomheden?

Ja, du har hele 24 måneders reklamationsret, når du handler hos dem. 

Hvornår får jeg mine penge refunderet?

Hvis du har returneret en vare, kan der gå op til 14 dage, før dine penge bliver refunderet og overført til din konto.

Hvilke betalingskort kan jeg betale med?

Hos BAREEN T-SHIRT kan du betale med Dankort, VISA, MasterCard, MobilePay eller KLARNA. 

Hvilke modeller sælger de? 

Du kan finde alt fra Classic fit, til Box Fit, V-Neck og en damemodel. Derudover vil der løbende komme limited edition collabs.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.