BabyDan

Hos BabyDan finder du sikkerhedsudstyr til børn i alderen 0-3 år, så du ikke skal bekymre dig om dit barns sikkerhed i hjemmet. De tilbyder gode og bæredygtige sikkerhedsløsninger til dit hjem.

Prisvindende sikkerhed og hverdagsfunktionalitet

BabyDan er et af de førende brands i verden inden for børnesikring af hjemmet. De designer og producerer sikkerhedsgitre, kravlegårde, sengerande og en masse andet tilbehør. Det sikrer dit barn mod skader i hjemmet. BabyDans produkter kan købes på deres webshop eller hos en af deres forhandlere rundt om i Danmark. 

BabyDan har vundet flere priser internationalt. Specielt deres sikkerhedsgitre har vundet priser for høj sikkerhed og innovation. Deres produkter lever op til høje sikkerhedsstandarder og skaber stor tryghed i hjemmet for både børn og voksne.

BabyDan har sikret hjem i over 70 år

BabyDans vigtigste mission er at hjælpe dig med at gøre dit hjem sikkert for de små. Virksomheden har eksisteret i over 70 år og har produceret sikkerhedsprodukter siden 1967/68. De er eksperter i sikring af hjemmet for børn i alderen 0-3 år og leverer sikkerhedsudstyr til børn i både ind- og udland.

Produkter med god samvittighed

BabyDan lever op til høje sikkerhedsstandarder samtidig med, at de har stort fokus på bæredygtighed. BabyDan går op i at deres produkter er oeko-tex certificeret og at alle deres sikkerhedsgitre i træ er FSC® -certificeret (licenskode: FSC-C130052). Produkterne er altid opdateret med den nyeste sikkerhedsstandard. Du kan derfor shoppe trygt og med god samvittighed på deres hjemmeside.

Sikker leg

BabyDan har et bredt sortiment af produkter, som sørger for, at dit barn kan lege sikkert. Så kan du have ro i maven, når dit barn leger. Sortimentet indeholder blandt andet kravlegårde, skumgulve og gåstole, som alle er produkter, der sørger for at dit barn kan lege sikkert.

Skal du til et babyshower eller barnedåb, så har BabyDan helt sikkert den perfekte gave til de nybagte eller kommende forældre.

Kvalitet til gode priser 

Ud over sikkerhedsudstyr finder du også en lang række udstyr og tilbehør til børn hos BabyDan. Du kan blandt andet finde senge og tilbehør til klapvogne og barnevogne. De tilbyder en lang række af kvalitets babyudstyr samt tilbehør til børn i deres outlet-kategori. Her er der altid et godt tilbud på lækre kvalitetsvarer til børn. Under “Outlet” kategorien finder du noget for enhver børnefamilie, hvad enten det er tilbehør til badet eller udstyr, der kan tages med på farten, så har BabyDan et produkt, der passer dig og dine behov.

Find inspiration til et sikkert hjem

På hjemmesiden finder du et hav af muligheder, der gør dit hjem endnu mere sikkert og trygt for både dig og dit barn. 
BabyDan viser deres nyeste produkter frem og giver inspiration til, hvordan du kan inkorporere deres produkter i din indretning. Alt dette finder du under deres inspirationskategori. 

Gå på opdagelse blandt de mange produkter hos BabyDan, og find de produkter, som vil passe ind i dit hjem. Husk derfor at tilføj dine favoritter og øsnker og tilføj dem til din ønskeliste her på Ønskeskyen.

Læs mere om BabyDan

BabyDan er et af de førende brands i verden inden for børnesikring af hjemmet. Virksomheden designer og producerer sikkerhedsgitre, kravlegårde, sengerande, stole og en masse andet tilbehør, som sikrer dit barn mod skader i hjemmet. BabyDans produkter kan købes på deres hjemmeside eller hos en lang række forhandlere rundt om i Danmark. 

Lad dig inspirere blandt BabyDans sikkerhedsudstyr og husk at tilføje dine favoritter til din ønskeliste. Du kan også gå på opdagelse blandt Ønskeskyens mange populære brands

Ofte stillede spørgsmål om BabyDan

Hvilke varer finder jeg hos BabyDan?

Du finder et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr, som skal sikre dit barn i hjemmet. Derudover har BabyDan også et stort udvalg af møbler, madrasser, badeudstyr og tekstiler til børn samt babyudstyr.

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Hos BabyDan kan du betale med følgende kort: Dankort, Mastercard, Visa, Eurocard og Visa Electron – uden nogle skjulte gebyrer.

Har de hjemmelevering?

Ja. Hos BabyDan er det kun muligt at få leveret sine varer på sin privatadresse med GLS. Der leveres derfor ikke til pakkeshops.

Kan jeg betale med MobilePay på BabyDan.dk?

Ja, hos BabyDan er det muligt at betale med MobilePay.

Kan jeg returnere min vare?

Hos BabyDan er der altid 14 dages fortrydelsesret. Hvis du har fortrudt dit køb, skal du blot udfylde returformularen og sende varen retur til: Baby Dan A/S, Mosegårdsvej 5, 8670 Låsby.

Hvordan sender jeg retur?

Du skal blot sende varen retur til dem, også modtager du pengene eksklusiv returforsendelsen.

Koster det noget at returnere?

Ja, fragtomkostningerne forbundet med returforsendelsen bliver fratrukket returbeløbet.

Har virksomheden sociale medier?

Ja, du kan finde en masse inspiration på BabyDans sider på både Facebook og Instagram.

Hvad betyder det, at deres produkter lever op til en sikkerhedsstandard?

En sikkerhedsstandard betyder, at der er dokumentation for at produktet er sikkert, og at produktet er testet af et uafhængigt eksternt test-bureau.

Hvad betyder det, at træet er FSC-certificeret?

Når du køber sikkerhedsgitre hos BabyDan, der indeholder træ, er det FSC-certificeret. Det betyder bl.a. at træet, der er brugt til produktet, er fældet i en skov, hvor der ikke fældes mere, end hvad skoven selv kan reproducere.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.