Av-Cables

Leder du efter kabler og elektronisk udstyr, så skal du besøge Av-Cables. Her finder du elektronik i alle afskygninger, eksempelvis høretelefoner, trådløse stikdåser, LED-pærer, el-timere og gamingudstyr.

Av-Cables – nem, god og hurtig online handel

Av-Cables er Danmarks førende online forhandler af kabler og elektronisk tilbehør. 

De har benene plantet solidt i det jyske, og de sætter en ære i altid at levere gode produkter. De bliver sendt fra deres eget lager til gode priser og en ekstra god service fra deres dedikerede medarbejdere.

Hos dem får du altid lynhurtig dag til dag-levering, prisgaranti på alt, 60 dages fuld returret og en kundeservice, der er tilgængelig alle ugens dage, med hurtig svartid. På Trustpilot.dk kan du altid følge med i, hvordan Av-Cables’ kunder oplever deres service. Av-Cables tror på, at de kan lære af deres kunder, så de kan blive endnu bedre. Det er nemlig deres kunder, der gør dem til dem, de er, og derfor vil de gøre alt for, at du som kunde får den bedste oplevelse hos dem.

Nyt år – nye vaner

Informationer lige ved hånden! Et nyt år er ofte forbundet med forandring og nye sundere vaner. Derfor vil Av-Cables gerne hjælpe dig med at kickstarte motivationen til en sundere livsstil. Måske du finder motivation i at kunne tracke dine daglige aktiviteter, så du kan holde styr på dine træningsmål.

I det brede udvalg finder du bl.a. ure, der kan måle skridt, forbrændte kalorier, søvntimer og meget mere. Der findes også smartwatches med puls-, blodtryks- og iltmåler, hvis du skal passe særlig godt på dig selv.
Av-Cables tilbyder et stort og spændende udvalg af smartwatches til både børn og voksne, uanset hvor langt dit budget rækker. Et smartwatch er det perfekte udstyr til dig selv eller én, du holder af, som gerne vil følge med i de daglige aktiviteter og træningsmål.

En kvinde med høretelefoner fra Av-Cables.

God lyd gør træningen lidt sjovere

Finder du motivation i at høre musik under træningen? Og vil du have mest mulig ud af din musik? Så er Av-Cables’ udvalg af høretelefoner ikke til at komme udenom.

De tilbyder et væld af forskellige typer, så du nemt kan finde de helt rette høretelefoner uanset om du er til in-ear, earbuds, over-ear eller noget helt andet. 

Hos Av-Cables finder du også høretelefoner til børn i et væld af farver og former. Høretelefonerne er perfekt fremstillet til børn, da de er med lav lydfunktion og dermed sikrer dig, at dit barn ikke kan skrue for højt op for lyden og skader hørelsen.

En mand, der får behandling med en massagepistol fra  Av-Cables.

Slut med ømme muskler

Spar de jævnlige besøg hos massøren og forkæl dig selv med en lækker massagepistol, som nemt blødgøre de ømme og spændte muskler før eller efter dagens træning. 

En massagepistol fremmer din blodcirkulation og hjælper med at øge restitution af musklerne. Er ydermere ideel til afslapning, velvære og stressreduktion i krop og sind. 

Av-Cables tilbyder udover massagepistoler også andre typer af massageapparater såsom håndholdt massageapparat, massagebælte, massagepude, fodmassageapparat og mange flere. 

Spar på din elregning

Ønsker du at spare penge på din elregning? Så er der hjælp at hente hos Av-Cables.dk. De forhandler en bred vifte af el-spareprodukter, der kan hjælpe dig med at få styr på dit strømforbrug.

Der er mange ting, du selv kan gøre for at mindske strømforbruget – uden nødvendigvis at slukke helt for strømmen.

Du kan investere i elektroniktilbehør med et mindre strømforbrug og specifikke produkter, der kan hjælpe dig med at reducere forbruget i hverdagen. Det gælder alt fra WiFi-stikkontakter og stikdåser, der kan betjenes trådløst, til LED pærer, el-timere og el-spareskinner.

Ønsker du ligeledes at spare på varmen i din bolig, finder du også et udvalg af produkter, der kan hjælpe dig med at spare lidt på varmeregningen. Indendørs termometre, WiFi-radiatortermostater og termiske varmekameraer kan på hver deres måde hjælpe dig med at holde styr på temperaturen i hjemmet og eventuelt finde problemer, der resulterer i et unødigt varmetab.

Har du brændeovn? Av-Cables tilbyder et udvalg af brændeovnsventilatorer, som øger effekten fra din brændeovn ved at cirkulere den varme luft rundt i rummet. Rummet varmes hurtigere op, og derfor bruges der mindre brænde. Brændeovnsventilatoren drives af varmen fra din brændeovn og er derfor fri for batterier og ledninger. Den er desuden helt lydløs.

Tag et kig på udvalget i den inspirerende kategori “spar på din elregning”, og find den løsning, der passer bedst til dig og din hverdag. 

En dreng sidder og spiller på computer. Han har headset på. Der står "Få styr på dit gamingudstyr"

Get your game on

Få styr på dit gamingudstyr, din spillestation eller dit konsoludstyr i dag! 

Mangler du det rette udstyr til at gøre din spiloplevelse perfekt? Og vil du ikke gå på kompromis med din gamingoplevelse? Så er du kommet det helt rette sted. 

Av-Cables tilbyder et stort udvalg af det bedste computergamerudstyr på markedet til fordelagtige priser.

Skal du optimere din gamingstation med stol, bord, skærm og tastatur? Eller leder du efter en ny controller, dock, kabel, stand eller lignende til din PlayStation 5? Uanset hvad du er på udkig efter, og hvilket behov du har, finder du et bredt sortiment af markedets bedste gamingudstyr, som er nøje udvalgt på kvalitet og pris.

Av-Cables har prisgaranti, som indebærer, at de matcher markedets laveste pris, så du er sikret den bedste handel hos dem. 

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.