Astrid Frank

Astrid Frank er en webshop fyldt med yndigt og stilrent dametøj til overkommelige priser. Dyk ned i deres univers af håndplukkede stilbevidste produkter, der omfavner et feminint udtryk.

Visualisering af stilsikre outfits

Astrid Frank er en webshop fyldt med yndigt og stilrent dametøj til overkommelige priser. De er et jysk brand med store ambitioner om at give deres kunder de bedste varer og en fantastisk service. 

Astrid Frank er en drøm gået i opfyldelse for teamet bag. Deres webshop viser af et bredt udvalg af tøj, håndplukket efter modens nyeste tendenser. Ligeledes findes der sko i forskellige former med et feminint udtryk, smukke smykker og fine accessoires. Holdet bag Astrid Frank brandet er yderst engageret, i at give deres kunder de bedste vilkår for online shopping. Dette handler blandt andet om, at forsyne med mange kvalitetsbilleder af deres produkter på hjemmesiden. Dermed kan du som kunde være sikker på ikke, at mangle en vinkel og hvis dette skulle være tilfældet, sender teamet gerne flere til dig.

Find dine gaveønsker på Astridfrank.dk – husk at tilføj dine favoritter til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

to strik trøjer, kjole og støvle

Bæredygtighed med i tankerne

Teamet bag Astrid Frank elsker naturen og ønsker at gøre, hvad de kan for at passe godt på den. Derfor opfordrer de deres kunder til at overveje deres køb og endelig række ud med spørgsmål angående produkterne. De tilbyder ligeledes deres kunder, at prøve varerne fysisk i deres showroom i Aalborg. Derudover er de stolte af snart, at pakke udelukkende med 100% genanvendeligt plastik. Astrid Frank skaber ligeledes et rum, hvor der er plads til nye idéer fra kunders opfordring til forbedring af et mindre CO2 aftryk.

Find det du allerbedst kunne tænke dig og det der passer til dit behov og husk at tilføje dem til din ønskeliste hos Ønskeskyen.

sorte læder sko, strik trøjer og kvinde med sort lang jakke

Årets Fester

På deres hjemmeside finder du det overordnede tema ”Årets Fester”. Her inspirerer Astrid Frank deres kunder med perfekte outfits til forskellige større begivenheder, for eksempel Galla, Bryllup, Festival og meget mere. Hvis du ønsker en vinder kjole til den store fest, så tjek deres udvalg ud, og lad dig inspirere til at være modig og stilsikker. Deres udvalg er unik og findes dermed ingen andre steder. Ligeledes går brandet op i kvalitets billeder af tøjet og du kan således tjekke favoritkjolen ud fra alle vinkler. 

Mangler du inspiration til, hvad du skal ønske dig til din fødselsdag? Så finder du masser af inspiration til at finde den perfekte gave til dig selv, eller en du holder af.

striktrøje, blå flæse-top, hvid kjole og grøn lang jakke

Læs mere om Astrid Frank

På Astrid Frank’s webshop fremhæver de deres skønne nyheder, som lige er landet hos dem. Disse produkter består både af smukke kjoler, toppe, solbriller, ringe, sandaler, støvler og meget mere. Deres udvalg spænder bredt, og du kan med garanti finde alle de elementer, som du søger til din garderobe hos dem. Dyk ned i deres univers af håndplukkede stilbevidste produkter, der omfavner et feminint og moderne udtryk. 

Tilføj dine favoritter til din ønskeliste her hos Ønskeskyen eller gå på opdagelse blandt Ønskeskyen mange andre brands.

Ofte stillede spørgsmål hos Astrid Frank

Hvor lang er leveringstiden?  

Leveringstiden er mellem 1-2 dage i Danmark, hvis du bestiller på en hverdag.

Hvilke produkter kan jeg finde hos Astrid Frank?

Deres sortiment består af kjoler, overdele, underdele, sko, smykker og udvalgte accessories.

Kan jeg opnå fri fragt?

Ja, hvis du bestiller for mere end 499 kr bliver det fragtet gratis til dig.

Hvor kan jeg komme i kontakt med Astrid Frank?  

Du kan enten kontakte dem via mail: Info@AstridFrank.dk  eller på telefon +45 93 60 70 02.

Har de sociale medier?

 Ja, Astrid Frank findes både på Instagram og Facebook. Her kan du også kontakte dem med spørgsmål. 

Kan jeg ombytte en købt vare?  

Ja, hos Astrid Frank hjælper de dig gerne med at finde den rigtige størrelse eller farve og tilbyder gratis ombytning. 

Hvem bliver min bestilling sendt med?  

Når du bestiller fra Astrid Frank bliver din ordre sendt med enten GLS, DAO eller BRING. De anbefaler du vælger GLS. 

Hvor ligger deres showroom?

Du kan finde Astrid Frank ApS på
Kastetvej 26G, 9000 Aalborg

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.