AO Shop Luxury

AO Shop byder på luksuriøse produkter og accessories til både mænd og kvinder. Du finder bl.a. fuld sortiment fra Balmain Paris Hair Couture og limited editions tilpasset lanceringer fra det franske modehus.

AO Shop Luxury – Balmain Hair Couture

AO Shop er certificeret og godkendt forhandler af de luksuriøse Hair Care og stylingprodukter, Balmain Homme Grooming-produkter og de smukkeste håndlavede accessoires i cellulose- og nappa-læder belagt med 14 og 18 karats guld. De ikoniske Signature Fragrances er specielt udviklet til dette vidunderlige brand. De forskellige limited editions, der bliver lanceret to gange om året, er med en rød tråd til Olivier Rousteing og det franske modehus’ to årlige kollektioner. 

Klik ind på websitet og bliv inspireret af det brede sortiment. 

En kvinde med et hårsmykke og en tekst, hvor der står "Balmain Paris Hair Couture", produkter købt hos Ao Shop Studio.

Beauty tools

Foruden Balmains skønne produkter finder du også et nøje udvalgt sortiment af lækre Beauty Tools. Webshoppen byder eksempelvis på flere varianter af “Eyemasks”, som er håndlavede i forskelligt materialer såsom Black Obsidian til mænd og Rosa Quartz til kvinderne. De reducerer blandt andet mørke rander og hævelser omkring øjnene, lukker porerne i huden og øger blodcirkulationen. Du finder også den helt unikke Hair Spa Comb i bæredygtigt materiale. Den bruges dagligt i strøg på hovedbunden for at stimulere hovedbunden og give et sundere og mere blankt hår. 

Gå på opdagelse i webshoppen og find også fine Cosmetic Bags, hårbørster og travel size-produkter. 

Få hjælp til de rigtige produkter

AO Shop Luxury går meget op i din kundeoplevelse, og hvordan du modtager dine ordrer. Alle produkter bliver personligt pakket af ejeren, Anette Olsson, med lækre samples og et håndskrevet kort indpakket i smukke papirsposer og silkepapir. 

Anette Olsson er uddannet Hair Stylist og driver også AO Hair Studio & Academy. Her kan du altid kan henvende dig, hvis du har spørgsmål vedrørende den rigtige shampoo, hårmaske m.m. Det kan du gøre via mail, aostudioacademy@gmail.com, eller telefonnummer, 50 41 50 58, hvor rådgivning, information og vejledning sikrer dig det rigtige køb.

Besøg aoshop.dk og bliv glædeligt overrasket. 

Et billede af den fysisk butik, AO Shop Studio, og et billede af ejeren.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.