Andersen & Enig

Oplev et univers af smukke smykker hos Andersen & Enig. De byder dig på deres egne elegante smykkekollektioner i kun de bedste materialer samt smykker fra flere populære brands.

Andersen & Enig – et smykkeunivers

Træd ind i smykkeuniverset hos Andersen & Enig. Her bliver du budt på smukke smykker i både guld og sølv, forlovelsesringe, bestik, dåbsartikler og Georg Jensen-smykker. De importerer selv smykker samt designer og fremstiller selv forskellige smykkeserier. 

Andersen & Enig er en guldsmed, som gør alt for at være med på de nyeste trends. Deres veluddannede personale sætter altid smil i højsædet og gør alt for at skaffe netop det, du ønsker.

Hos Andersen & Enig er der ikke langt mellem butik og værksted, og det giver deres kunder en stor tryghed. Det giver muligheder for en bedre vejledning ved reparationer og ved fremstilling af speciallavede smykker, hvor Enig gerne laver skitser, så du får det helt perfekte resultat.

Det sidste nye er deres webshop – gå på opdagelse i den her og find dine næste smykker!

Armbånd i guld fra Andersen & Enig.

Enig Design og speciallavede smykker

Hos Andersen & Enig designer og fremstiller de deres egne smykkekollektioner. De byder på smykkeserier med elegante, enkle og tidløse smykker, som du kan bruge til alle anledninger.

Du finder blandt andet deres fine Pearl kollektion. Den skaber rammerne for elegante, luksuriøse og klassiske smykker med et twist af havets skat; perlen. Alle smykkerne er designet ud fra at give perlen fokus, mens alt omkring har et organisk design med bløde bølger – præcis som havet selv. 

Hos Andersen & Enig har de specialiseret sig i at lave specielle smykker, helt efter dine ønsker. Så drømmer du om håndværk, kvalitet og noget specielt? Så er de stedet, du skal besøge.

Kontakt dem og få lavet dit drømmesmykke i samarbejde med dem!

En halskæde i guld med en perle og en ring i guld med en perle fra Andersen & Enig.

Populære smykkebrands

Andersen og & Enig fører foruden deres egne designs en række populære smykkebrands. Du finder designervarer fra eksempelvis Georg Jensen, Julie Sandlau og Spirit Icons m.fl.

Har du brug for hjælp til at finde det helt rette smykke til dig selv eller en, du holder af, står Andersen & Enig altid klar til at hjælpe dig med gode råd og vejledning på deres mail shop@enig.dk eller telefonnummer +45 46 35 06 99. De har også generationers erfaringer med alle former for reparationer såsom polering- og rhodinering, lodning, gravering og isætning af sten.

Besøg deres website og bliv inspireret af deres udvalg af fine smykker!

Øreringe i guld med farvede sten fra Andersen & Enig.

 Denne liste indeholder reklamelinks. Der tages forbehold for prisændringer og udsolgte produkter.