Jul

Jul

Julegaveønsker 2021

Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Fyrfadsstagesæt

Royal Copenhagen Fyrfadsstagesæt

Disse fyrfadsstager giver det klassiske musselmalede design et ungdommeligt twist.

327,96 DKK

Øreringe : Cherished : Guldbelagt

Pilgrim Øreringe i guld

De fineste guldbelagte øreringe med smukke kæder og luksuriøse vibes.

99,50 DKK

YSL L'Homme Gaveæske

Æsken er til manden, der gerne vil have en moderne duft, som er både krydret og frisk.

390 DKK

Giorgio Armani Code Pour Homme

Giorgio Armani Code Pour Homme

Parfumen udstråler stil, mystik og elegance samtidig med et afslappet udtryk.

549 DKK

Royal Copenhagen Middagstallerken

Royal Copenhagen Middagstallerken

Gør lidt ekstra ud af aftensmaden med fine middagstallerkener fra Royal Copenhagen.

399,96 DKK

Timm Vladimir Kitchen Sous Vide Stav

Timm Vladimir Kitchen Sous Vide

Vil du have den bedste smag, saft og kraft ud af dine råvarer, er sous vide vejen frem!

1.359,96 DKK

Find julegaveønsker på Ønskeskyen

Den søde jul er hjerternes fest! Vi har samlet vores bedste bud på inspirationslister, så se her den ultimative gaveguide til juletiden og undgå julestress. 

Den søde juletid nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til at tænke over, hvilke julegaver du skal købe til dine nærmeste. Julen er en af de største højtider, og er for de fleste forbundet med hygge, familienærvær og gaveindkøb. December måned kan dog godt føles overvældende, da der er mange ting, der skal ordnes inden juleaften. Kom julestressen i forkøbet og vær i god tid med gaverne, så du kan nyde de hyggelige julestunder. Få masser af inspiration til årets julegaver med vores inspirationslister, der er nøje udvalgt til dig. Glæd ham, hende eller de små i familien med den helt perfekte gave og mærk juleglæden sprede sig i hjemmet.  

Få styr på alle dine juleønsker

Alle har ønsker. Med en ønskeliste, kan du være sikker på at du får det, som du ønsker dig! På Ønskeskyen kan du nemt opbevare alle dine julegaveønsker samlet et sted. Opret en bruger med få trin og kom i gang med at lave din helt egen digitale ønskeliste, som du kan dele med familie og venner. Med en bruger på Ønskeskyen.dk bliver det ikke nemmere at opbevare alle dine ønsker. Tilføj ønsker manuelt eller automatisk ved at indsætte linket på det ønske, som du vil tilføje. Del din ønskeseddel med familie og venner, hvor de kan reservere ønsker på din ønskeseddel. Sådan er du også sikker på, at du ikke får den samme gave to gange.

Ønskeskyen er stedet til at opbevare dine julegaveønsker og vil med garanti gøre din december måned lidt lettere. Vær sikker på at det er den helt rette gave, der ligger under træet. Med vores mange inspirationslister, kan du finde masser af inspiration til julegaveønsker og gaveinspiration. Hvad end det er en gave til din mor, far, veninde, bedsteforældre, kæreste eller de yngste i familien, så kan du helt sikkert finde lidt inspiration til julen lige her. 

Julegaver til hende

Leder du efter den helt rette julegave til din mor, søster, veninde eller kvinden i dit liv? Hvis hun elsker skønhed, kan en lækker creme, en parfume eller makeup være perfekt som gaveidé. Er hun vild med boligindretning, findes der mange valgmuligheder til hjemmet. Det kan være en smuk vase, et tæppe, puder eller lækkert sengetøj. Er hun aktiv i hverdagen, så er noget nyt sportstøj eller et par træningssko fantastisk som gave. 

Det er ikke altid mænd laver en ønskeseddel til jul, hvilket godt kan skabe lidt udfordringer, når du skal finde en gave til ham. Vær kreativ og lad fantasien få frit løb, når du leder efter gaveinspiration til manden. Elsker han elektronik, at være aktiv eller noget helt andet? Et flot herreur som tilbehør vil altid falde i god jord hos ham og kan bruges ved alle anledninger. Det er både praktisk og smart. En mand kan desuden altid bruge en ny parfume til samlingen, så der er forskellige dufte at vælge imellem. Er han til elektronik og forskellige elektroniske gadgets? Så kan en par nye hovedtelefoner, en højtaler eller grill gøre tricket. En skjorte er for mange mænd et musthave i garderoben. Så en klassisk hvid skjorte vil med garanti være et hit. 

Gaverne til de yngste 

Julen er ikke kun hjerternes, men også børnenes fest. Slip legen løs i børnenes univers. Find julegaver til børn i alle aldre – vi står klar til at inspirere dig. Til de helt mindste er legetøj altid en god gaveidé. Legetøj findes i mange forskellige former. Til spædbørn kan et aktivitetstæppe, en puttekasse eller gåbil være god. Babylegetøj skal stimulere barnets sanser og være spændende at lege med. Herunder findes der legetøj til de lidt ældre som dukker, dukkehuse, biler og meget mere. Børn vokser med lynets hast og tøjet udskiftes tit. Børn kan derfor altid bruge lidt nyt til garderoben. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvilken julegave skal jeg købe til ham? 

Til mænd kan en julegave som et herreur, parfume, elektronik eller en skjorte være en god gaveidé. Vi hjælper dig på vej med vores inspirationslister. 

Hvilken julegave skal jeg købe til hende? 

Kvinder har for det meste enten lavet en ønskeliste eller allerede nogle gaveønsker i tankerne til jul. Gaveidéer som en god creme, makeup, boligindretning eller noget nyt til garderoben, vil dog med stor sandsynlighed få et smil frem på hendes læber. 

Hvad skal jeg give de yngste i gave til jul? 

Julegaver til de yngste kan bestå af legetøj, tøj, en bog eller interiør til børneværelset.

Hvad skal jeg købe til mine bedsteforældre i julegave? 

Bedsteforældre mangler sjældent noget. Fantasien kan derfor hurtigt slippe op, når det gælder julegaver. En god julegave kan være en bog, oplevelse, skønhedsprodukter, et varmt tæppe eller noget til køkkenet. 

Hvilken julegave skal jeg give en teenager? 

Til teenageren vil elektronik med stor sikkerhed være et hit.